Vad du kan få med hjälp av en

Tillväxt assistent

Nedan finner ni de olika tjänsterna som kan hjälpa er accelerera er verksamhet. 

Bollplank

1 on 1 

Denna är till exempel för dig som är soloprenör  och inte vet i vilken ände du ska börja få ordning på allt i ditt företag. Och är trött på alla tusentals idéer som snurrar i huvudet. Vill du en gång för alla börja uppnå dina drömmar och få ordning är detta en utmärkt möjlighet som kommer ta dig och din verksamhet till nästa nivå. Vi startar efter dina förutsättningar och skapar en målsättning utifrån dina önskemål för vart du vill ta dig och vad som krävs av dig för att ta dig dit. Här jobbar vi med olika modeller som prioriteringshjulet, NLP, smart mm.Avlastning

On board

Är företaget i en tillväxt fas och ni vet inte riktigt hur ni ska hinna och hänga med? Är tid er största utmaning och kompetensbrist ett frågetecken?

Om känslan är att det verkligen skulle vara skönt att få stöttning och avlastning kommer detta bli ett steg i rätt riktning för er. Här analyserar vi ert nuläge för att sedan avgöra på vilket sätt ni behöver avlastning. Är det som bollplank, operativ hands-on eller utbildning. Eller kanske alla tre delar?

Förbättra och utveckla strategier och processer inom någon av dessa områden Marknadsföring, försäljning, digitalisering, affärsutveckling.


Utbildning

Workshop

Känner ni er förvirrade av alla nya digitala verktyg och vill vet hur ni kan ta plats på framtidens marknad? Vill ni veta hur man kommunicerar och veta vad det är som styr kunders köpbeteenden?

Skulle ni istället vilja:

  • Förstå olika köpbeteenden

  • Kommunicera rätt till rätt kund

  • Lära er mer om träffsäker kommunikation

  • Skapa lojalitet bland kunderna

  • Leverera värde för långvariga relationer

  • Veta var och var ni ska synas

  • Hur ni skapar en sömlösa kundupplevelser

  • Finnas där kunderna finns

Går att boka som kortare inspirations workshop till heldags utbildning.

rekommendationer

Feedback från kunder & samarbetspartners


Mari coachade mig under pandemin, när jag tryckte det var som jobbigast att driva min verksamhet, med alla restriktioner och omställningar, samtidigt som jag ville utveckla för att kunna fortsätta jobba med det jag älskar. Mari hjälpte mig att hitta fokus, sätta mål och hitta en drivkraft. Det var också hon som fick mig att inse värdet jag ger till mina kunder och motiverade mig till att starta min egen salong, hon hjälpte mig se möjligheterna där jag bara såg begränsningar. Tack vare henne så vågade jag ta beslut som jag inte ens vågat erkänna att jag drömde om. Att ta coachning var absolut det bästa jag gjort både för min egen del och för företagets.

Sandra Sellin

Skönhetsexpert,  Makebeauty

-November har varit bästa månaden sett till inkomst hittills så det känns bra

Sms från kund

Mari är en lugn och trygg person som lyssnar in vad man behöver hjälp med. Rak och tydlig i sin kommunikation. Kommer med bra insikter så man ser hur man ska ta action mot sitt nästa steg/förändring.


Linda 

Lindas Kroppshälsa

-Tack för ett grymt möte som vanligt! Det gav framtidstro med mycket konkreta lösningar!

Sms från kund

-Alltså jag har sagt nej till två uppdrag nu! För de vill inte betala vad jag är värd! Känns så jävla bra! Och sen har jag fått ett där jag får betalt som jag vill!

Sms från kund

-

Alla vi som jobbar med människor borde gå en sån här kurs!

STUDIO REIKA Östersund

-Jag tycker kursen var bra och lärorik. Har fått med mig mycket jag kan tänka på till vardags i jobbet. Jättebra! Täcker många bra bitar! Allt från personlig utveckling, kundservice och hur vi som team kan utveckla salongen tillsammans.

Kund feedback som gått en av kurs

Vill du också jobba mer hållbart och lönsamt?

Ja, tack!
-Jag har lärt mig super mycket. Så inspirerande kurs. Att få lära sig bemöta alla dessa olika personlighets typerna!

Kund feedback som gått en av kurs

-Har haft möjligheten att arbeta med Mari under 1 års tid i projektformat och det har varit otroligt givande! Mari utstrålar en otroligt fin personlighet och är ofattbart skarp i affärssammanhang. Man brukar tala om ge det lilla extra i en affär, samarbete eller uppgift. Mari ger det MYCKET extra i alla sammanhang och det är genomtänkt från start till slut! Detta blir superenkelt att arbeta tillsammans med Mari, och inget känns oklart eller otydligt och man behöver aldrig tveka eller ifrågasätta ett resultat! Jag vill ge mina varmaste rekommendationer att till att arbeta med Mari antingen som konsult eller som kund!

Fredrik Andersson, jobbade i samma projekt som Mari